055/31.33.64
9700 Oudenaarde
Vandaag open van 07:00 - 18:00
9800 Deinze
Vandaag open van 07:00 - 18:00
9890 Gavere
Vandaag open van 07:00 - 18:00

Lenteschoonmaak

21 Februari, 2019

Lenteschoonmaak of verbouwing?
Containerdienst Vindevogel BVBA weet raad met uw afval.

 

Met de lente voor de deur denkt u misschien aan het opruimen van uw tuin of woning?  Of u plant een verhuis of verbouwing? Denkt u er ook aan een container te plaatsen voor uw afval? Wij weten raad!

 

Bij het verbouwen of opruimen kan u te maken krijgen met diverse soorten afval waar u geen blijf mee weet. In dit geval kan u beroep doen op een afzetcontainer.
Voor steenpuin, aarde, graszoden en gemengd puin worden 10m³ containers aangeboden.  Voor gemengd afval, groenafval, houtafval, … bestaan containers van 10m³, 16m³ en 30m³.

Wenst u de kosten te beperken, dan bieden wij de mogelijkheid om in 1 container meerdere stromen afzonderlijk te deponeren. Dit kan u doen door tussen de verschillende stromen een plank, palet of iets dergelijks te plaatsen. Als we afzonderlijk kunnen wegen, kunnen we afzonderlijk rekenen. Op die manier kunt u bijvoorbeeld uw houtafval scheiden van het overige puin. Dit scheelt al gauw enkele euro’s op de factuur. Wij denken ook aan uw portemonnee.

Containerdienst Vindevogel BVBA is een grote speler in Vlaanderen voor het plaatsen van afzetcontainers.  Hierbij kan u rekenen op een stipte planning en professioneel advies.
U kan een dag op voorhand telefonisch, per mail of via de website uw bestelling doorgeven.  De container wordt dan op de gevraagde datum en plaats geleverd.  Op de website kan u de nodige informatie en documenten downloaden voor het plaatsen van uw container op de openbare weg. De containers zijn voorzien van de nodige signalisatie en verlichting. Verkeersborden kunnen afgehaald worden op de verschillende depots.

 

Containerdienst Vindevogel BVBA is gevestigd in Oudenaarde, Deinze en Gavere.

Op deze locaties kan u terecht voor het deponeren van uw afval maar ook voor het afhalen van boomschors, compost, teelaarde, gebroken steen- en betonpuin, zeefzand en aanvulgrond. Alle locaties zijn toegankelijk voor particulieren, aannemers en bedrijven.

Bij het binnenrijden wordt u gewogen op een geijkte weegbrug waarna u in de loods kan storten en terug uitwegen, dit zonder lange wachttijden.  De werkplaatsverantwoordelijken zijn steeds aanwezig om u bij te staan met raad en daad. 

 

Wij bieden u de ideale en de meest voordelige oplossing voor al uw afvalproblemen.  Wij zijn 6 /7 telefonisch bereikbaar en we garanderen een service binnen de 24h.

Wij zijn uw geknipte partner voor containers. U bent zeker van een correcte, eerlijke en betaalbare service. Dit in Oudenaarde, Deinze, Gavere en omstreken.