055/31.33.64
9700 Oudenaarde
Vandaag open van -
9800 Deinze
Vandaag open van -
9890 Gavere
Vandaag gesloten

Over ons

Containerdienst Vindevogel is ruim 18 jaar een gevestigde waarde in Oudenaarde en omstreken. In 2013 opende onze 2de depot te Deinze. Hierdoor zijn wij 1 van de grootste uit de streek.

Dit succes is voornamelijk te danken aan een uitstekende, betrouwbare en stipte service en een klantvriendelijk en sterk team. Containerdienst Vindevogel bestaat uit  een jong, gedreven en dynamisch team waarbij de klant centraal staat.

Op beide depots kunnen zowel particulieren, aannemers als bedrijven terecht voor het storten van afval.  Bij het binnenrijden wordt u gewogen op onze weegbrug waarna u in onze loods kan gaan lossen en terug uitwegen, dit zonder lange wachttijden.  Onze werkplaatsverantwoordelijken zijn steeds aanwezig om u bij te staan en te begeleiden. 

Wij plaatsen ook afzetcontainers voor verschillende afvalstromen over heel Vlaanderen.  Hierbij kan u rekenen op een stipte planning.
U kan telefonisch, per mail of via de website uw bestelling doorgeven.  De container wordt dan op de gevraagde datum en plaats geleverd.  Op de website kan u de nodige documenten downloaden voor het plaatsen van uw container op de openbare weg. Onze containers zijn voorzien van de nodige signalisatie en verlichting.

Containerdienst Vindevogel BVBA biedt u de ideale en de meest voordelige oplossing voor al uw afvalproblemen.  Wij zijn 6 /7 telefonisch bereikbaar en garanderen een service binnen de 24h.

Bij containerdienst Vindevogel BVBA bent u aan het juiste adres voor een snelle, vriendelijke en correcte service.

 

Erkend operator

Wij zijn een officieel erkend operator van val-i-pac ...
Lees meer

Gratis gebruik van de verkeersborden

Bij ons kan u terecht voor het GRATIS GEBRUIK van de verkeersborden verboden parkeren...
Lees meer